Spongebob

Wilt u Spongebob boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Spongebob vindt u hier op deze pagina.

SpongeBob SquarePants is één van de succesvolle Nickelodeon-series. Deze uiterst optimistische, eerlijke en onschuldige zeespons vermaakt zich prima in de onderwater-stad ‘Bikini Broek’. Zijn goede humeur en bedoelingen irriteren vaak de anderen onder water figuren, maar gelukkig compenseert zijn gezellige voorkomen en wordt hij gezien als de ‘underdog’.

Na eerst een enorme hit in het buitenland te zijn geweest is de hype nu ook overgewaaid naar Nederland. De serie is in eerste instantie bedoeld voor jongens en meisjes tussen vijf en tien jaar. Maar ook tieners en volwassenen blijken gecharmeerd van Spongebob Squarepants. Uit onderzoek in de US is gebleken dat 25% van de kijkers volwassenen zijn.

Spongebob is wereldberoemd om zijn onnavolgbare humor, onverbeterlijke optimisme en natuurlijk zijn aanstekelijke lach. Spongebob loopt rond op uw evenement en natuurlijk verrast Spongebob zijn kindervrienden met humor en altijd grote lach. Zoals Spongebob zegt; Be happy! Tijdens een Meet & Greet hebben uw kinderen de kans om hun favoriete tv-figuur te ontmoeten. Ze kunnen met hem op de foto of hem gewoon even aanraken!

Spongebob kunt u boeken voor uw evenement of promotieactie in bijvoorbeeld uw winkelcentrum of braderie.

Wilt u meer weten over Spongebob?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Spongebob is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Spongebob.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Spongebob ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Spongebob zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Spongebob

Gegevens van het optreden

Contactgegevens