Virtuele smurf speurtocht

Wilt u Virtuele smurf speurtocht boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Virtuele smurf speurtocht vindt u hier op deze pagina.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw Smurfen-event een extra dimensie te creeëren. Vergroot de interactie met uw jonge publiek door het toevoegen van Augmented Reality. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om selfies te maken met ‘virtuele Smurfen’ op de achtergrond.

Verder kunnen de kinderen virtuele Smurfbessen gaan zoeken welke op uw locatie zijn verborgen. Vinden ze het minimaal aantal Smurfbessen dan ontvangen ze na contrale een leuke Smurfprijs van onze medewerker. 

Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke SMURF-experience voor uw bezoekers. 

We kunnen deze augmented reality experience helemaal integreren op uw locatie en volledig ‘branden’ in uw huisstijl. 

Wilt u meer weten over Virtuele smurf speurtocht?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Virtuele smurf speurtocht is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Virtuele smurf speurtocht.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Virtuele smurf speurtocht ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Virtuele smurf speurtocht zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Levend sinterklaasboek

Skypen met Sinterklaas

Swiebertje & Malle pietje

Met Sinterklaas naar het circus

Zandmachine

Aanvraagformulier Virtuele smurf speurtocht

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens