Virtuele paasspeurtocht

Wilt u Virtuele paasspeurtocht boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Virtuele paasspeurtocht vindt u hier op deze pagina.

Ga van 2D naar 3D met Augmented Reality en laat de kinderen kennis maken met een Paasspeurtocht op uw event.

Uniek in Nederland! Wij bieden u de mogelijkheid om uw Paasevent een extra dimensie te creeëren. Vergroot de interactie met uw jonge publiek door het toevoegen van Augmented Reality. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om selfies te maken met ‘virtuele Paashazen ‘op de achtergrond.  Verder kunnen de kinderen virtuele paaseieren gaan zoeken welke op uw locatie zijn verborgen.  Vinden ze het minimaal aantal eieren dan ontvangen ze na controle een leuke Paasprijs van onze medewerker.

Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke PAAS-experience voor uw bezoekers. 

We kunnen deze augmented reality experience helemaal integreren op uw locatie en volledig ‘branden’ in uw huisstijl. 

Concept:

Voorafgaande aan het evenement locatiebezoek  / inventarisatie waar Augmented Paas-spots worden gecreëerd  (Virtuele paashazen en paaseieren)

Ontwikkeling software

Activatie app – mobile devices stores

Activatie   

1 – begeleider – eventdag

Inclusief branding huisstijl

Wilt u meer weten over Virtuele paasspeurtocht?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Virtuele paasspeurtocht is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Virtuele paasspeurtocht.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Virtuele paasspeurtocht ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Virtuele paasspeurtocht zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pieten school

Buurman & Buurman

Wax Hands

Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap

Zingen voor Sint

Aanvraagformulier Virtuele paasspeurtocht

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens