Pieten klimtrail

Wilt u Pieten klimtrail boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten klimtrail vindt u hier op deze pagina.

Als Piet klimmen over 3 toppen, het is een hele tocht over dit klimnet!

Soms is het nodig om de al te enthousiaste pieten even bezig te houden als sinterklaas zijn toespraak houd, een pieten klimrek is dat de ideale oplossing. Met deze verlaagde versie zijn de pieken een stuk lager (1,5 meter) zodat zekeren van de deelnemers niet nodig is daar in tegen zijn het wel 3 in plaats van maar 2 toppen .

Wij plaatsen het voor u of de goedheiligman. We hebben de verlaagde Action Trail, Adventure Brug en Jungle Hangbrug. Deze klim & Adventure Attractie is uit veiligheid overwegingen alleen compleet verzorgd, incl. 2 instructeurs, beschikbaar.

Wilt u meer weten over Pieten klimtrail?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten klimtrail is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten klimtrail.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten klimtrail ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten klimtrail zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Vossenjacht

Fietspieten Duo

Buurman & Buurman

Schoorsteen piet

Zingen voor Sint

Aanvraagformulier Pieten klimtrail

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens