Seizoenen, Winkelcentrum promotions

De Pieten warming-up

Wilt u De Pieten warming-up boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Pieten warming-up vindt u hier op deze pagina.

Onze Pieten brengen, live gezongen, iedereen in de juiste sfeer met een interactieve, doldwaze en muzikale warming-up.  Rekken, strekken, lachen, zingen en dansen tot we er klaar voor zijn om welverdiend de Sint te ontvangen.

Zeer interactief !

Voor alle kinderen en zeker voor alle ouders. Herkenning & plezier met live zang en humor. Bereid je voor, maak je klaar…. Dus zing, spring en dans met ons pieten-duo mee. Maak een echt feest van uw Sinterklaasevenement !

Wilt u meer weten over De Pieten warming-up?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Pieten warming-up is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Pieten warming-up.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Pieten warming-up ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Pieten warming-up zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Pieten warming-up

Gegevens van het optreden

Contactgegevens