Artiesten

Trigger

Wilt u Trigger boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Trigger vindt u hier op deze pagina.

Trigger heeft een bak ervaring en is voorzien van een enorm repertoire. Anouk – Girl, Daft Punk – Get Lucky, U2 – With or without you, Toto – I will remember, Frans Duijts – Jij denkt maar dat je alles mag van mij. Dit is maar een hele kleine greep uit de nummers die Trigger speelt. Regelmatig wordt het repertoire aangepast en aangevuld. De coverband bestaat uit vier mannen die allemaal zingen. Zanger Charles, bassist Erik, gitarist Maarten en drummer Rogier. Trigger boeken is dé coverband voor je evenement. Omdat ieder feest uniek is, past Trigger zijn show daarop aan. Er zijn drie shows beschikbaar, maar maatwerk is voor Trigger ook geen probleem. Trigger Openbaar is geschikt voor bedrijfsfeesten, feesttenten, pleinfeesten, dancings enz. Trigger Privé, de TRIGGER zegt het al een beetje, is voor bijvoorbeeld bruiloften, jubilea en andere privéfeesten. Een wat bescheidere show dan Trigger Openbaar en waar natuurlijk rekening gehouden wordt met de wensen van de opdrachtgever. Trigger XS is de nieuwste show van de coverband. Hierdoor is Trigger ook geschikt voor kleinere feesten met een kleiner budget en een kleinere locatie. Hetzelfde repertoire wordt op een semi akoestische manier gebracht. De scheurende gitaren zijn vervangen door de akoestische versies en het keyboard door een echte piano.

Wilt u meer weten over Trigger?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trigger is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trigger.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trigger ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trigger zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Les Troubadours

Bob East showband

Banda Latina

De Dijk

Rene Shuman & Angel Eye

Aanvraagformulier Trigger

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens