Artiesten, Entertainment, Muziek

Ticket To Yesterday

Wilt u Ticket To Yesterday boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ticket To Yesterday vindt u hier op deze pagina.

“Ticket to Yesterday” is een energieke en getalenteerde zes-koppige coverband die de muzikale geest van de jaren 60 en 70 nieuw leven inblaast. Met hun passie voor de tijdloze muziek van die periode en hun unieke interpretaties hebben ze een blijvende indruk achtergelaten op muziekliefhebbers overal waar ze optreden.

Met hun liefde voor de muziek uit de jaren 60 en 70, en hun vermogen om die muzikale essentie op een frisse en opwindende manier over te brengen, heeft “Ticket to Yesterday” zichzelf gevestigd als een eerbetoon aan het verleden en een aanjager van tijdloze herinneringen. Hun muzikale reis gaat verder terwijl ze blijven optreden en nieuwe generaties blijven inspireren met de klanken die de tand des tijds hebben doorstaan.

YouTube video

Wilt u meer weten over Ticket To Yesterday?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ticket To Yesterday is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ticket To Yesterday.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ticket To Yesterday ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ticket To Yesterday zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

70-99 Band

Aanvraagformulier Ticket To Yesterday

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens