Artiesten

Voltage

Wilt u Voltage boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Voltage vindt u hier op deze pagina.

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen , is een 70’s rock band uit de regio Eindhoven. De band bestaat uit 4 bebaarde, woeste mannen. Dave, Gijs, Bob en Bart laten zien hoe rock’n roll gespeeld dient te worden. Geïnspireerd door bands als Status Quo, Rolling Stones en ZZ top zetten de brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

Met de EP “Voltage” maakt de band in 2013 haar debuut. In beperkte oplage volgt een jaar later de EP “The Story So Far” die binnen een maand ram uitverkoopt. Het debuutalbum “Travellin’ Men” wordt in april 2015 gepresenteerd in poppodium Nirwana. De band speelt vervolgens shows met Status Quo grootheden John “Rhino” Edwards en John Coghlan en The Delta Saints. 

Wilt u meer weten over Voltage?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Voltage is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Voltage.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Voltage ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Voltage zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

NOAH

Boulevard

New Leaf

Boston Tea Party

Dueling Pianos

Aanvraagformulier Voltage

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens