Muziek

O’Nine

Wilt u O’Nine boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van O’Nine vindt u hier op deze pagina.

O’Nine is en van de meest veelbelovende bands van dit moment! Vijf jonge honden met tonnen engergie, klaar om van jouw evenement een TOP-evenement te maken!  Tijdens de ruim 200 optredens in de afgelopen jaren heeft O’Nine bewezen een van de vetste en meest energieke coverbands van dit moment te zijn. 

Kermissen, dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, bruiloften en echtscheidingen ontkomen niet aan de moddervette covers van deze heren.  De bekendste hits van de afgelopen 50 jaar komen voorbij in een wervelende show waarbij niemand stil kan blijven staan. 

Wilt u meer weten over O’Nine?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over O’Nine is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van O’Nine.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over O’Nine ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over O’Nine zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

The Good Vibes Band

Right Said Fred

Pater Moeskroen

La Stampa

Boston Tea Party

Aanvraagformulier O’Nine

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens