Artiesten, Entertainment, Overig Entertainment

Pim & Pom muzikale Meet & Greet

Wilt u Pim & Pom muzikale Meet & Greet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pim & Pom muzikale Meet & Greet vindt u hier op deze pagina.

Stap binnen in een uniek en kleurrijk decor waar jij de hoofdrol speelt in een van de bekende verhalen en tekeningen van Pim & Pom. Pim, de ondeugende, en Pom, de wijzere van de twee, kunnen niet wachten om jou te ontmoeten. De meet & greet begint altijd met een feestelijk nummer dat de sfeer meteen zet. Daarna kun je Pim & Pom een high poot geven of een stevige knuffel, en natuurlijk gezellig kletsen met de twee. Vergeet niet om een foto te maken om dit bijzondere moment vast te leggen!

Als kers op de taart krijgen alle jonge bezoekertjes een leuke verrassing mee naar huis. Deze interactieve ervaring, die jong en oud zal bijblijven, biedt een magische kans om echt deel uit te maken van de wereld van Pim & Pom.

Pim & Pom – Muzikale Meet & Greet wordt uitgevoerd met handpoppen, die door onze talentvolle acteurs vrolijk tot leven worden gebracht. Dit evenement is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder, maar belooft plezier voor de hele familie.

Kom en beleef de betovering van Pim & Pom zelf!

Wilt u meer weten over Pim & Pom muzikale Meet & Greet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pim & Pom muzikale Meet & Greet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pim & Pom muzikale Meet & Greet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pim & Pom muzikale Meet & Greet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pim & Pom muzikale Meet & Greet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De grote avonturen Show Disco

Clown Menno

De schatkamer van sinterklaas

Virtuele Sintspeurtocht

Dora & Diego

Aanvraagformulier Pim & Pom muzikale Meet & Greet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens