Active

Pieten school XL

Wilt u Pieten school XL boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten school XL vindt u hier op deze pagina.

Pieten School XL is er speciaal voor de grotere kinderen die iets meer uitdaging nodig hebben. De Pieten School XL is een uniek mobiel klimparcours. Het parcours bestaat uit maar liefst 8 verschillende uitdagingen zoals een looptouw, lussenbrug, zwevende piramides en nog veel meer. Klaar voor het echte Pietenwerk?

Een unieke en enerverende ervaring voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline. Je legt zelf een route af tussen verschillende obstakels en overgangen. Deze variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. 

Veiligheid heeft voor ITB Entertainment Group de hoogste prioriteit; onze procedures zijn TUV gecertificeerd volgens de Europese normering. Voordat er geklommen wordt nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten. Daarnaast krijg je instructie van een ervaren Piet (instructeur).

Wilt u meer weten over Pieten school XL?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten school XL is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten school XL.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten school XL ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten school XL zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Sinterklaas

Het Zandkasteel

Bob de Bouwer

Waar zijn de elfjes?

Bouwwedstrijd met stenen

Aanvraagformulier Pieten school XL

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens