Winkelcentrum promotions

Chocolade Pietje

Wilt u Chocolade Pietje boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chocolade Pietje vindt u hier op deze pagina.

Hmm, de chocopiet zou je zo op willen snoepen! Hij ziet er uit als echt melkchocolade en ruikt er ook naar.. Smelten doet chocopietje alleen niet. Chocopietje tovert dan plots een zak chocolade pepernoten tevoorschijn! Precies zoals hijzelf, deze kunnen dan lekker opgesmuld worden. Het is een speelse act die mensen enorm weet te verassen!

Wilt u meer weten over Chocolade Pietje?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chocolade Pietje is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chocolade Pietje.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chocolade Pietje ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chocolade Pietje zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Swiebertje & Malle pietje

De echte kerstman

Virtuele Sintspeurtocht

Skypen met Sinterklaas

Pieten op Tandem

Aanvraagformulier Chocolade Pietje

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens