Patricia van Haastrecht

Wilt u Patricia van Haastrecht boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Patricia van Haastrecht vindt u hier op deze pagina.

Patricia is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer.

Zij volgde lessen & workshops in spel ( o.a. Jeroen Krabbé, Frederik de Groot en Lieneke le Roux) en masterclasses van oa Arjan Ederveen, Frans Mulder en Inge Ipenburg (cameratechniek). In 2015 behaalde zij de opleiding Complete Vocal Technique (CVT) intensive course in Kopenhagen.

Patricia speelde de afgelopen jaren diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen waaronder Peter Pan ( 2016 /17bijrol Mrs Darling), Vals (2016/17 hoofdrol Abby), Ordinary Days( 2015/16), Een Zaanse Kerst (2014) en Ode aan Wilmink & Bannink ( 2014 onder regie van Fred Florusse).

Momenteel is zij te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon, Liedjesman, theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans (tot en met 10 december 2017). Ook was Patricia te zien in de All You Need Is Love Kerst uitzending van 2017.

Als (stem)actrice is Patricia te horen en te zien in verschillende commercials (o.a. ANWB, Verkade)

Patricia doet in 2018 mee aan The Voice Of Holland. Haar blind audition-nummer ‘Rise Up’ is inmiddels bijna 10 miljoen keer bekeken op You Tube. In de grote finale in 2019 behaalde Patricia een tweede plek. In mei stond zij in een uitverkochte Ronda-zaal in Tivolivredenburg gevolgd door de clubtour ‘Whatever’ in het najaar en het tekenen van haar eerste deal bij muzieklabel Redline Music. Op het label verscheen in 2020 de EP Cover Sessions en de singles ‘Thunder’, ‘Fallin’Again’ en ‘You make me feel stronger’. Deze laatste track was te zien en te horen in het SBS6 programma ‘We Want More’.

YouTube video

Wilt u meer weten over Patricia van Haastrecht?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Patricia van Haastrecht is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Patricia van Haastrecht.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Patricia van Haastrecht ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Patricia van Haastrecht zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jettie Pallettie

Cindy

Kathleen

Floortje

Paula Snoeren

Aanvraagformulier Patricia van Haastrecht

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens