Artiesten

Julie Huard

Wilt u Julie Huard boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Julie Huard vindt u hier op deze pagina.

Het is 2019 als zangeres Julie Huard de prestigieuze Liesbeth List prijs wint tijdens het Concours de la Chanson. Een nieuw startpunt voor een al lange muzikale carrière. Hiermee treedt zij in de voetsporen van onder anderen Wende Snijders en haar eigen vader, de Franse Chansonnier Fernand Huard, die beiden eerdere edities van het Concours op hun naam wisten te schrijven. Het inspireerde Julie om direct haar eerste eigen Single te releasen.

Het Franstalige dansnummer “La Petite Femme” gaf haar een internationale bekendheid. Dj’s over de hele wereld draaien het nummer in hun shows. Van New York tot Beirut en van Parijs tot Miami, over de hele wereld is het nummer op verschillende radiostations te beluisteren en wordt er gedanst op de zwoele klanken van Julie’s stem.

Een stem die zich al in haar jonge jaren ontwikkelde. Opgegroeid met de muziek van haar vader startte Julie op de jonge leeftijd van 6 jaar al met haar eerste optredens. Op het podium voelde zij zich meteen al als een vis in het water.

Na de eerste jaren te hebben getourd met haar vader besloot Julie haar eigen weg in te slaan en theaters te veroveren. Niet zonder succes. Met uitverkochte zalen als het Haagse Diligentia, Utrechtse Schouwburg, Theater Tuschinski, Pleintheater, het Belle vue en vele andere grote events weet ze de harten van vele fans te raken met haar swingende chansons.

Naast haar theatertour kan je Julie op vele andere plekken zijn tegengekomen. Als hoofdact op verschillende festivals als Fête du Champagne & Masters of Luxury zet zij de ultieme Mediterraanse sfeer.

Bij de start van de COVID-19 pandemie begon Julie een eigen muziekkanaal op Youtube. Inmiddels volgen tienduizenden fans wereldwijd haar wekelijkse nieuwe zangvideo’s. De Franstalige nummers van Julie worden regelmatig uitgelicht onder de miljoenen volgers van de officiële kanalen van de overleden chansonnier Charles Aznavour. En ook de Amerikaanse popster Camila Cabello laat via het Amerikaanse Glamour Magazine haar bewondering voor het zwoele stemgeluid van Julie blijken.

Hierop benadert vervolgens de platenmaatschappij Grand Slam Productions in New York de Nederlandse zangeres met een voor haar geschreven Latinnummer. Tijdens haar verblijf in New York voor deze opnames komt zij in contact met de vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett waarmee zij vervolgens menig podium in New York betreed als special guest en treedt zij op in de grootste jazz-club van New York, Birdland, op Broadway en op meer dan honderd meter hoogte in een rooftop bar aan Fifth Avenue, recht tegenover het Empire State Building.

Een goed begin van 2022 na een bijzondere afsluiting van 2021 waarin Julie de finale wint van de achtste editie van de Artist of the Year verkiezing. Uit meer dan 10.000 acts op het internationale boekingsplatform Gigstarter verkozen zowel de vakjury als het publiek de 27-jarige Julie als beste act.

Wilt u meer weten over Julie Huard?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Julie Huard is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Julie Huard.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Julie Huard ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Julie Huard zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Willeke Alberti

Disco diva’s

Famke Louise

Pianiste Sascha

Smartlappen zangeres Beppie Bijsient

Aanvraagformulier Julie Huard

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens