Muziek

King & Queen

Wilt u King & Queen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van King & Queen vindt u hier op deze pagina.

Vernieuwend, fris en uniek. Dat kenmerkt de optredens van King & Queen. Passie voor muziek is wat hen bindt en dat hoor en voel je. Een virtuoze gitarist met beiden een professionele zangstem. Samen vormen zij een ijzersterke sound op elk evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs)feest. King & Queen bezorgt een onvergetelijke middag of avond. Daarbij putten ze uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Anouk, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. 

King & Queen kan geboekt worden als duo of trio compleet met band.

Wilt u meer weten over King & Queen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over King & Queen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van King & Queen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over King & Queen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over King & Queen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Cupidots

Esther & Anita ‘Just a little bit more’

Duo pepernoot

Duo Uniek

Lotte & Frenk

Aanvraagformulier King & Queen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens