We Two

Wilt u We Two boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van We Two vindt u hier op deze pagina.

Het duo achter We Two is Arturo Bellini en Rocco di Turi. We Two is een Belgische formatie ontstaan uit de in de jaren 90’s immens populaire band Unity. Sinds 1993 heeft We Two reeds duizenden optredens achter de rug. In 2019 zelfs 40 jaar onafscheidelijk! Een enorm op elkaar ingespeeld duo dus.

Met een unieke sound en een onbeperkt repertoire staat We Two garant voor succes. Zowel in België, Nederland als in Italië. 

Een betere graadmeter bestaat er niet! We Two beschikt over een enorm repertoire, waardoor ze iedere situatie aankunnen. 

Van meest modern tot goud van oud.


Daarnaast is We Two gespecialiseerd in Italiaanse muziek, omdat daar onze roots liggen. Nummers van oa Zucchero, Eros Ramazotti, liggen ons als geen ander. Daardoor ook perfect geschikt voor Italiaanse avonden.

YouTube video

Wilt u meer weten over We Two?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over We Two is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van We Two.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over We Two ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over We Two zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

XPLAIN!

King & Queen

Duo Uniek

Duo 2Rumble

Frank Wilson en Petra Schreurs

Aanvraagformulier We Two

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens