Artiesten, Entertainment, Overig Entertainment

Kindershow Kraatsie

Wilt u Kindershow Kraatsie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kindershow Kraatsie vindt u hier op deze pagina.

Kraatsie’s interactieve show is een dynamische belevenis vol vrolijke liedjes, dansjes en spelletjes, speciaal ontworpen voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Kinderen worden actief betrokken, zowel vanaf hun stoel als op het podium, waardoor ze zich geen moment zullen vervelen. Ook de ouders zullen niet stil kunnen blijven zitten!

Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Kraatsie opgetreden op grote podia zoals Ahoy, Ziggo Dome en GelreDome, evenals op tal van campings, braderieën en festivals. Zijn shows zijn altijd enthousiast ontvangen. Kraatsie zingt live de bekendste en leukste kinderliedjes, die in een modern jasje zijn gestoken met een dikke beat, perfect passend bij de kinderen van nu.

Het podium is kleurrijk en snel op te bouwen, compleet met diverse attributen zoals confetti en vlaggetjes om de show extra feestelijk te maken. Voor een kleine meerprijs is de show uit te breiden met een geluidset geschikt voor maximaal 250 of 1000 personen. Ook kunnen er twee enthousiaste danseressen bijgeboekt worden om de show nog levendiger te maken.

Wilt u meer weten over Kindershow Kraatsie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kindershow Kraatsie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kindershow Kraatsie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kindershow Kraatsie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kindershow Kraatsie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Virtuele Sintspeurtocht

Lego Technic

Gekke Pietjes

Super skate pieten

Telekids Disco Show

Aanvraagformulier Kindershow Kraatsie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens