Artiesten, Entertainment, Events, Overig Entertainment

Pim & Pom Mini Show + Meet & Greet

Wilt u Pim & Pom Mini Show + Meet & Greet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pim & Pom Mini Show + Meet & Greet vindt u hier op deze pagina.

Wie kent ze niet? Maak kennis met de twee meest geliefde kattenvriendjes van het land: Pim & Pom! Elke schooldag beleven ze spannende avonturen op NPO Zappelin, waar ze kinderen van alle leeftijden meenemen op hun vrolijke en leerzame escapades.

Maar Pim & Pom zijn veel meer dan alleen tv-sterren. Hun muzikale en kleurrijke voorstellingen in het theater trekken volle zalen, en hun avonturen worden verder tot leven gebracht in de populaire boekenserie. Voor de echte fans is er zelfs een Pim & Pom film beschikbaar op Videoland, waar je kunt genieten van een groots avontuur op het grote scherm.

Daarnaast hebben Pim & Pom een speciale plek gevonden in een van de meest prestigieuze musea van het land. De audiotour in het Rijksmuseum, begeleid door de herkenbare stemmen van deze charmante katjes, biedt een unieke ervaring die kunst en verhaal op een bijzondere manier samenbrengt.

De iconische tekeningen van Fiep Westendorp, de briljante illustrator achter Pim & Pom, worden overal tot leven gebracht. Of je nu thuis leest, naar een theater gaat, de film bekijkt of door het Rijksmuseum wandelt, Pim & Pom zorgen altijd voor een glimlach en een sprankje avontuur in je dag.

Stap in de wereld van Pim & Pom en laat je betoveren door hun charme en speelse geest!

Wilt u meer weten over Pim & Pom Mini Show + Meet & Greet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pim & Pom Mini Show + Meet & Greet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pim & Pom Mini Show + Meet & Greet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pim & Pom Mini Show + Meet & Greet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pim & Pom Mini Show + Meet & Greet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bob de Bouwer

Pieten parcours augmented experience

Pieten bootcamp

Juf Roos

Bouwwedstrijd met Pieten

Aanvraagformulier Pim & Pom Mini Show + Meet & Greet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens