Winkelcentrum promotions

Pieten bootcamp

Wilt u Pieten bootcamp boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten bootcamp vindt u hier op deze pagina.

Wie wil er nu niet de Sinterklaas helpen tijdens de drukste periode van het Jaar?

Dit is vanaf nu mogelijk. Je dient wel eerst je officiële Pieten diploma te behalen. De Pieten hebben vandaag hiervoor een speciaal parcours met activiteiten opgesteld waar de nieuwe hulpjes van Sinterklaas gaan proberen het felbegeerde diploma te behalen.

Speciaal voor deze Piet opleiding hebben de Pieten een klimmuur ontwikkeld. Kinderen die het ook wel eens willen proberen om, net zo als Piet, tegen de muur naar het dak te klimmen kunnen hier hun gang gaan en de eerste punten behalen. De kleinere deelnemers hoeven net zoals de echte kleinere Pieten niet zo hoog te klimmen.

Wilt u meer weten over Pieten bootcamp?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten bootcamp is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten bootcamp.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten bootcamp ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten bootcamp zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gekke Pietjes

Swing fever pieten show

Snoopy

Virtuele smurf speurtocht

Fietspieten Duo

Aanvraagformulier Pieten bootcamp

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens