Artiesten

Grad Damen

Wilt u Grad Damen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Grad Damen vindt u hier op deze pagina.

Grad Damen (Breda, 4 december 1982) is een Nederlands zanger van het levenslied. Grad Damen werd geboren in een woonwagenkamp in Breda. Als 17-jarige trad hij op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers vader. Damens serieuze doorbraak volgde in 2000 met Alisha, een vertaling van Julio Iglesias’ Un canto a Galicia. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100.

Damen trad daarna regelmatig op en tijdens een van die optredens kwam hij ook zijn huidige vrouw Danielle tegen, met wie hij twee zonen genaamd Heintje en Louistje heeft. De volkszanger André Hazes, met wie Damen bevriend was, verzorgde een privéoptreden tijdens het huwelijk van de Bredase zanger.

Met inmiddels meer dan dertig top-100-noteringen is hij niet meer weg te denken uit de wereld van de volksmuziek. Tevens heeft hij zich ontwikkeld als producer en tekstschrijver. Hij schrijft o.a. nummers voor Frans Duijts en Wesley Klein. Grad heeft eveneens sinds 2014 een eigen uitgeverij, Grad Damen Publishing opgericht, dit in samenwerking met BMG Talpa. Grad Damen heeft tegenwoordig ook zijn eigen tattoo studio, waar je terecht kunt voor prachtige tatoeages van de kunstenaar zelf.

YouTube video

Wilt u meer weten over Grad Damen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Grad Damen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Grad Damen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Grad Damen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Grad Damen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Joey Hartkamp

Rob van Daal

Pierre et les Optimistes

Rein Mercha

Gene Travis A Tribute To Elvis Presley

Aanvraagformulier Grad Damen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens