Artiesten

Fred van Boesschoten

Wilt u Fred van Boesschoten boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fred van Boesschoten vindt u hier op deze pagina.

Frans van der Meer is een veelzijdig artiest. Zo is hij te boeken als onder andere zanger, acteur en poppenspeler. Zijn bekendheid heeft hij te danken aan zijn zelf bedachte creatie Ferry van de Zaande en Fred van Boesschoten. Dit duo is vaak samen te vinden en kunnen als duo geboekt worden. Hierbij zingen ze niet alleen de bekendste hits, maar praten ze middels sketches ook een optreden aan elkaar. Dit doet hij allemaal zittend achter een doek, zodat alleen enkel de poppen zichtbaar zijn. Verder is Frans bekend om zijn charisma en stem, waarmee hij iedere song dat stukje meerwaarde weet te geven, dat kenmerkend is voor ware kunst.

Wilt u meer weten over Fred van Boesschoten?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fred van Boesschoten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fred van Boesschoten.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fred van Boesschoten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fred van Boesschoten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Snelle

John Tana

Grad Damen

Snollebollekes

Wulf

Aanvraagformulier Fred van Boesschoten

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens