Artiesten

Jeroen van Zelst

Wilt u Jeroen van Zelst boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jeroen van Zelst vindt u hier op deze pagina.

Jeroen van Zelst groeit op met muziek, wanneer hij 8 jaar oud is gaat hij al met een drumstel in de weer. Op de middelbare school is hij drummer in een bandje.

Jeroen’s carrière als feestartiest begint in 2011 met het uitbrengen van de single Colinda. In dat jaar wordt hij verkozen als Aanstormend Talent bij het welbekende Festival van het Levenslied. In 2012 brengt hij zijn eerste carnavalsplaat uit: Dansen. Meer platen volgen, van Leef Je Leven tot aan een nieuwe versie van Houdoe En Bedankt. Ook neemt hij platen op met collega’s, zoals het duet met Arjon Oostrom (Ze Is Veel Ouder) en zijn duet met Omroep Brabant’s DJ Jordy Graat: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij.

In het voorjaar van 2014 wint hij in dat jaar de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Met zijn singles Vroeger Was Alles Beter & Cola en Sinas is Jeroen helemaal klaar voor elk feestseizoen, met zijn repertoire zet hij elk feest volledig op zijn kop. Alle Remmen Los is het debuutalbum van feestzanger.

De afgelopen jaren heeft Jeroen veel succes gehad met zijn feest hits en dus is het nu tijd voor een compleet album. Op Alle Remmen Los staan natuurlijk zijn hits: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij, Hef Het Glas, Dansen en Nee! Ook bevat album nog 4 nog niet eerder uitgebrachte feest knallers! Carnaval 2020 gaat Jeroen aan de rol met de single Voor Even Vrijgezel. Pluk De Dag is zijn meest recente single. Waarmee bedoeld wordt dat men vooral van het leven moet genieten. 

Bekend van:

  • Party Award Opkomende Partyartiest Vakjury
  • Aanstormend Talent  Festival Van Het Levenslied
  • Hits o.a. Dansen, Hef Het Glas, Boeren en Ze Is Veel Ouder (Duet Met Arjon Oostrom)
YouTube video

Wilt u meer weten over Jeroen van Zelst?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeroen van Zelst is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeroen van Zelst.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeroen van Zelst ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeroen van Zelst zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

A Tribute to Roy Orbison by Gene Travis

Bart Peeters

Hazes Tribute Show

They Want You!

Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar

Aanvraagformulier Jeroen van Zelst

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens