Artiesten

Pierre et les Optimistes

Wilt u Pierre et les Optimistes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pierre et les Optimistes vindt u hier op deze pagina.

Pierre et Les is een Frans-Nederlandse gipsyjazz band. Beïnvloed door de muziek uit het thuisland van zijn Franse moeder, maar ook door reggae en flamenco, speelt Pierre Laernoes, samen met band gipsyjazz in de stijl van Django Reinhardt. Dat betekent heerlijke jaren ’30-’40 swing. Lekker rustig of op hoog tempo. Het repertoire bestaat voornamelijk uit eigen werk, maar ook covers van Franse en Amerikaanse jazz en natuurlijk uit de gipsyjazzwereld. Pierre verzamelde door de jaren heen steengoede muzikanten om zich heen. De vaste formatie bestaat uit zanger/slag gitarist Pierre Laernoes, violiste Myrthe van de Weetering, contrabassist Vincent Arp en saxofonist Bart Kropff.

Wilt u meer weten over Pierre et les Optimistes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pierre et les Optimistes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pierre et les Optimistes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pierre et les Optimistes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pierre et les Optimistes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Rein Mercha

Vinchenzo Tahapary

Danny de Munk

De Frikandellen Party

Gebroeders Ko

Aanvraagformulier Pierre et les Optimistes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens