Shows

De grote avonturen Show en het magische schilderij

Wilt u De grote avonturen Show en het magische schilderij boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De grote avonturen Show en het magische schilderij vindt u hier op deze pagina.

Ryan en Quinty, twee enthousiaste avonturiers, zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun basiskamp.
Plotseling weerklinkt een vreemde stem die hun aandacht trekt.

Tot hun verbazing komt deze stem uit een schilderij! De boze Schilderijmeneer verklaart luidkeels dat hij feestjes HAAT. Gelukkig krijgen Ryan en Quinty nog één kans om hem te overtuigen dat feestjes wél leuk kunnen zijn. Samen met het publiek gaan Ryan en Quinty de uitdaging aan om een onvergetelijk feest te creëren.

Met behulp van muziek, spectaculaire trucs en een enorme dosis humor, zullen ze de Schilderijmeneer laten zien dat feestjes synoniem staan voor plezier en magie.

Een magische show waar je geen toeschouwer bent, maar een actieve deelnemer.
Door de fantasie van de kleine avonturiers te prikkelen, beleven ze een magisch avontuur dat ze nooit zullen vergeten.

In deze 1,5 uur durende show:

  • Interactie
  • Zang
  • Dans
  • Muziek
  • Prijzen
  • Magische tovertrucs
  • Meet and Greet

Wilt u meer weten over De grote avonturen Show en het magische schilderij?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De grote avonturen Show en het magische schilderij is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De grote avonturen Show en het magische schilderij.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De grote avonturen Show en het magische schilderij ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De grote avonturen Show en het magische schilderij zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De grote avonturen Show Disco

Dolle pret met Bart Juwett

Buikspreker Bart Juwett

Aanvraagformulier De grote avonturen Show en het magische schilderij

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens