Shows, Winkelcentrum promotions

Dolle pret met Bart Juwett

Wilt u Dolle pret met Bart Juwett boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dolle pret met Bart Juwett vindt u hier op deze pagina.

Kindershow boeken, dan is Bart Juwett’s ‘Dolle Pret met Bart Juwett’ een goede keus! 

Al ruim 30 jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende en succesvolle kindershow ‘Dolle Pret Met Bart Juwett’. Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo’n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt. Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett maakt er een dolle boel van! Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waar kinderen helemaal uit hun dak gaan. Succes gegarandeerd!! Naast het goochelen, de wedstrijdjes, de echte robot-act, het gek doen, de komische typetjes, zal Bart Juwett in deze show meer laten zien van het bijna uitgestorven talent; Buikspreken. Rare vogels, een dinosaurus en een pratende tekening! De kinderen zullen zich werkelijk verbazen dat deze wezens echt kunnen praten…

 Vooral zijn optreden met een maffe, brutale vogel gooit telkens weer hoge ogen. Als daverend slot van deze bruisende show brengt Bart Juwett een weergaloos ballonnenfestijn met doldwaze figuren. Alles bij elkaar is een optreden van Bart Juwett een spetterend festijn. Voor kinderen een onvergetelijke feestdag!

 Uitermate geschikt voor theater, dorpshuizen, feesttenten, etc. Carnaval, Sinterklaas, zomerfeest, of voor wat u ook te vieren heeft!

YouTube video

Wilt u meer weten over Dolle pret met Bart Juwett?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dolle pret met Bart Juwett is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dolle pret met Bart Juwett.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dolle pret met Bart Juwett ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dolle pret met Bart Juwett zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bart en Bertus

Buikspreker Bart Juwett

Andre van Duin imitator

iMagic

Toverschool on tour

Aanvraagformulier Dolle pret met Bart Juwett

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens