Entertainment, Shows, Winkelcentrum promotions

Buikspreker Bart Juwett

Wilt u Buikspreker Bart Juwett boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Buikspreker Bart Juwett vindt u hier op deze pagina.

Entertainer, buikspreker, imitator, presentator

Bart Juwett is in korte tijd uitgegroeid tot Nederlands beroemdste en populairste buikspreker.  In diverse televisieshows hebben we al kennis kunnen maken met de  speciale vriendschap tussen Bart & Bertus. Er ontstond snel een hechte band tussen deze twee heren. Een finaleplaats bij Holland’s Got Talent was het startpunt om onder leiding van regisseur Michaël van Buuren een strak geregisseerde show voor live-events te maken.  Het resultaat is een eigentijdse buikspreekshow met bijzonder  acteerwerk die volop vermaak biedt voor elke leeftijd en van het begin tot het einde boeit. De karikaturale poppen maken deze goed vormgegeven show tot een spektakel dat je niet wilt missen. Met passie zorgt Bart in het gezelschap van zijn vrienden voor een waterval aan geslaagde grappen, soms intiem en soms hilarisch. Doldwaze, intrigerende momenten met onvoorspelbare toestanden. 

In één woord … geweldig!

 Podiumshow, maatwerk of mobiel 

Laat je verrassen wanneer Bart met zijn ballorige en cartooneske buikspreekpoppen je gasten onderwerpt aan een spervuur van grappen. Na een humoristische vraagstelling of antwoord met een twist, blijft de sfeer op de evenementenvloer bijna altijd  rumoerig door gniffelende en gierende omstanders. Rivaliteit tussen Bart en de diverse personages met als komische side-kick de oude brompot Bertus. Soms zelfs met een stevig tegenspel door zijn hilarische buikspreekcreaties zoals een vogel, aap, monster, buidelrat, gebraden kalkoen, baby, opa, oma, papegaai, rendier, oude tweeling, pratende microfoon enzovoort. De mobiele act is lekker snel en altijd vol verassingen. 

Speciale momenten of bijzondere gebeurtenissen zijn een  uitstekende inspiratiebron voor een aangepaste show op maat.  Samen met een tekstschrijver wordt een script gemaakt met een heerlijke mix van vakmanschap en humor. Altijd amusant en strak uitgevoerd. Een specifieke persoon ludiek lauweren of in de maling nemen? Kan ook! 

Altijd graag willen buikspreken? Je kunt het leren tijdens een gezellige workshop.

Wilt u meer weten over Buikspreker Bart Juwett?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Buikspreker Bart Juwett is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Buikspreker Bart Juwett.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Buikspreker Bart Juwett ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Buikspreker Bart Juwett zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

iMagic

Dolle pret met Bart Juwett

Andre van Duin imitator

Bart en Bertus

Aanvraagformulier Buikspreker Bart Juwett

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens