Shows

De grote avonturen Show Disco

Wilt u De grote avonturen Show Disco boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De grote avonturen Show Disco vindt u hier op deze pagina.

Trek je coolste outfit aan en bereid je voor om de dansvloer te veroveren met jouw dansmoves, test je kennis in onze superspannende muziekquiz, doe mee aan interactieve spelletjes en win te gekke prijzen
Sterker nog, dit is geen gewoon feestje – dit is een avontuur dat je nog nooit hebt meegemaakt!
Mis deze kans niet en zorg dat je erbij bent!

In deze 1 uur durende show:

  • Interactie
  • Zang
  • Dans
  • Muziek
  • Prijzen
  • Meet and Greet

Voor €100 euro extra 1 persoon bij te boeken.

Wilt u meer weten over De grote avonturen Show Disco?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De grote avonturen Show Disco is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De grote avonturen Show Disco.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De grote avonturen Show Disco ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De grote avonturen Show Disco zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De grote avonturen Show en het magische schilderij

Buikspreker Bart Juwett

Aanvraagformulier De grote avonturen Show Disco

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens