Seizoenen, Winkelcentrum promotions, Workshop

Bouwwedstrijd met Pieten

Wilt u Bouwwedstrijd met Pieten boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bouwwedstrijd met Pieten vindt u hier op deze pagina.

Bouwen met onze Pieten !

Het doel en de visie van het bouwen met Legostenen is kinderen uit te dagen de grenzen van hun eigen creativiteit te verkennen en daar overheen te gaan. De Bouwwedstrijden leiden tot het unieke spel dat tegelijk leuk, creatief, plezierig en uitdagend is. Een uniek evenement voor uw kleine gast.

Bij de prijs van het evenement is een prijzenpakket met LEGO bouwsets inbegrepen.

De bouwers krijgen individueel een bouwplaat. Hierop kunnen zij naar eigen inzicht een bouwwerk creëren. De bouwwerken worden op de tafels geplaatst, met een formulier met gegevens. Een half uur voor einde van het evenement wordt door onze medewerker de prijsuitreiking gehouden, waarbij gelet wordt op creativiteit gekoppeld aan de leeftijd. 

Wilt u meer weten over Bouwwedstrijd met Pieten?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bouwwedstrijd met Pieten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bouwwedstrijd met Pieten.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bouwwedstrijd met Pieten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bouwwedstrijd met Pieten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen

Knikkermaniak

Juf Roos

Virtuele paasspeurtocht

Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap

Aanvraagformulier Bouwwedstrijd met Pieten

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens