Artiesten, Sprekers

Angela Groothuizen

Wilt u Angela Groothuizen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Angela Groothuizen vindt u hier op deze pagina.

Vanaf haar veertiende jaar staat Angela Groothuizen al als professioneel zangeres op de bühne. En met succes. In de periode voor de Dolly Dots wist ze al menige feestzaal te betoveren. In 1979 brak Angela, toen 20 jaar oud, door met de Dolly Dots, tot vandaag nog steeds de populairste Nederlandse meidengroep aller tijden. De Dolly Dots scoorden maar liefst 30 hits in binnen- en buitenland, waarvan velen nog dagelijks te horen zijn op de radio.

Nadat de Dolly Dots er in 1988 mee ophielden, maakte Angela met Angela & the Rude 2 succesvolle albums en toerde ze 5 jaar lang door het land. Ze scoorde hits met: o.a. Pressure, Young Souls en Up/down. Tegelijkertijd speelde ze, als opvolgster van Karin Bloemen en Adelheid Roosen, met de befaamde theatergroep Purper in de Nederlandse theaters. 

De laatste 15 jaar is Angela vooral bekend geworden als presentatrice van zeer succesvolle programma’s zoals o.a.: de Uitdaging en Wie is de Mol en is ze met regelmaat te zien in de theaters, o.a. met Karin Bloemen en het Theatergezelschap J.A.M. (met Berget Lewis en Julya Lo’ko).

Maar Angela wil toch vooral ook doen waar ze heel goed in is: zingen. Daarom heeft ze nu een spetterende rock & roll show ontwikkeld waarin zij, bijgestaan door 2 jonge zangeressen/danseressen, het betere rockclassic repertoire brengt dat iedereen kent. Op verzoek maakt Angela een speciale tekst op een bestaand lied.

Angela is door haar jarenlange ervaring met TV en evenementen een zeer all round presentatrice, gastvrouw en interviewer. Zij is beschikbaar voor de presentatie van feestavonden, congressen, ronde tafel gesprekken enz. Ook interviews met het publiek is Angela op het lijf geschreven.

YouTube video

 BOEKINGSMOGELIJKHEDEN:

Ook op het gebied van sprekersschap is Angela multi-inzetbaar, o.a. als:

  • Presentatrice van evenementen en gala-avonden
  • Gespreksleider tijdens bedrijfsbijeenkomsten en workshopdagen; bijvoorbeeld in een ‘De Uitdaging’-achtige opzet
    Juryvoorzitter/coach
  • Gespreksleider; bijvoorbeeld in een DWDD-achtige sessie
  • Gastspreker over het scouten en coachen van talent bij bedrijven en hogescholen
  • Trouwambtenaar bij huwelijken (babs)

Wilt u meer weten over Angela Groothuizen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Angela Groothuizen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Angela Groothuizen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Angela Groothuizen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Angela Groothuizen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Willeke D’estell

Karin Bloemen

Famke Louise

Jennifer Ewbank

Keet

Aanvraagformulier Angela Groothuizen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens