Kimberly Maasdamme

Wilt u Kimberly Maasdamme boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kimberly Maasdamme vindt u hier op deze pagina.

Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Bij iedere mogelijke gelegenheid stond zij bij familiefeestjes zonder schaamte en angst de liedjes te zingen van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston. Op haar 16 jaar kon het dan ook niet uitblijven, Kimberly start op het conservatorium Artez in Enschede. Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze snel bij haar eerste band, en niet zomaar een band…: “The Young Beethoven”.

Door haar professionele aanpak werd zij al snel opgemerkt en geboekt door diverse agencys in binnen- en buitenland. Een droom kwam uit.

In 2018 was Kimberly te zien in The Voice of Holland waar ze de halve finale bereikte. Vooral met haar vertolking van ‘Earth Song’ van Michael Jackson wist de zangeres te imponeren. Het resulteerde onder andere in een uitnodiging om als gastsoliste mee te zingen bij Ladies of Soul in de Ziggo Dome.

YouTube video

Wilt u meer weten over Kimberly Maasdamme?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kimberly Maasdamme is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kimberly Maasdamme.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kimberly Maasdamme ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kimberly Maasdamme zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Esther van Heeswijk

Esther & Anita ‘Just a little bit more’

FloorJaxx

Monique Smit

A Butterfly Mind

Aanvraagformulier Kimberly Maasdamme

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens