Artiesten

Leonie Meijer

Wilt u Leonie Meijer boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Leonie Meijer vindt u hier op deze pagina.

De Nederlandse zangeres en songwriter Leonie Meijer, geboren op 4 september 1985, trad altijd op als zangeres in verschillende bands, maar haar grote doorbraak kwam toen ze optrad als onderdeel van het seizoen 2010-2011 van The Voice of Holland, uiteindelijk als 4e, maar stond haar toe om een opnamecarrière te beginnen.

De eerste plaat ‘Los’ (2011) komt uit. Geproduceerd door Daniel Gibson, haar vaste schrijfpartner. Het bevat samenwerkingen met Martin Buitenhuis, Han Kooreneef en Katie Louise Smith. Maar daarvoor begon het allemaal met het duet ‘Los van de Grond’ met haar voormalige The Voice-coach Jeroen van der Boom.

Voortgaand op haar eigen muzikale pad, begint het verlangen om in eenzaamheid te schrijven verder te vorderen. In september 2019 is een nieuw mini-album geboren: Perfect Solitude. Zes nieuwe liedjes uit het hart thuis op de piano geschreven. Alleen. Geproduceerd door de getalenteerde en unieke Reyn Ouwehand.

In 2020 is het anders dan normaal. Het is een iets andere reis, maar een paar nieuwe speciale nummers zijn afzonderlijk uitgebracht: Phone Call Fighters, een huisisolatie lied. De tweede, een Nederlandse track genaamd ‘Hoe Kan Je Zonder Mij’, is geschreven door Leonie en Jan Tekstra. Een heel bijzonder nummer over een gebroken hart, geproduceerd door Reyn Ouwehand.

YouTube video

Wilt u meer weten over Leonie Meijer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Leonie Meijer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Leonie Meijer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Leonie Meijer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Leonie Meijer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Numidia

Glennis Grace

Hind

Ria Valk

Amy Winehouse Tribute

Aanvraagformulier Leonie Meijer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens