Artiesten

Yosee

Wilt u Yosee boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Yosee vindt u hier op deze pagina.

Yosee

Yosee, werd geboren op 10 januari 1970 als José van Uden in ‘s-Hertogenbosch. Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten en play back shows. Tijdens haar vakantie in Gran Canaria, is ze in contact gekomen met John Meier en heeft met hem daar het duet “You’ve got a friend” gezongen. In 2007 heeft ze voor een regionaal TV programma een duet gezongen met Frank Verkooyen. Dit was op YouTube geplaatst en daar zijn enorm veel reacties op gekomen. Yosee kreeg de smaak te pakken en daarmee begon haar loopbaan als zangeres.

Yosee zingt Nederlands & Engelstalig en is daardoor een geweldige Allround zangeres. Ze heeft met regelmaat op het podium gestaan met grote namen uit de Nederlandse muziek waaronder Wolter Kroes, Django Wagner, Jeroen van de Boom, Peter Beense, LA the voices, Glennis Grace, Sieneke, René Schuurmans en vele andere o.a tijdens het levenslied in Tilburg, het pleinfeest in Leiden, is jarenlang een vertrouwd gezicht tijdens de RadioNL zomertour, het levenslied gala in Ahoy Rotterdam, Mega Piraten Festijn, Bloed, Zweet & Tranen bij SBS6 e.a. Een aantal jaar geleden zat ze zelfs bij de laatste 10 finalisten om als 4e topper in de Arena te staan.  

In 2014 heeft Yosee haar debuutalbum gereleased waar een aantal stukken van de meester Peter Koelewijn op te vinden zijn. De laatste wapenfeiten zijn “Jouw Ritme” & “Zo mooi als jij“, “Nu en voor altijd”, en “Mannen“. Yosee zegt enorm te genieten van deze droom. “Het  is iets, wat ik al van jongs af aan al wil doen“. En ze hoopt nog heel lang door te mogen gaan met haar droom.

YouTube video

Wilt u meer weten over Yosee?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Yosee is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Yosee.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Yosee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Yosee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Maribelle

Nikki Milou

Barbara Dex

The Glamour Ladies

Numidia

Aanvraagformulier Yosee

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens