Artiesten, Entertainment

Laurrhie Brouns

Wilt u Laurrhie Brouns boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Laurrhie Brouns vindt u hier op deze pagina.

Je hebt mensen die hun leven lang op zoek zijn naar hetgeen dat zij ècht willen doen. Maar in enkele gevallen is het van kleins af aan overduidelijk. Muziek maken, zingen en songs schrijven is altijd Laurrhie Brouns grootste passie geweest. Zij studeerde af op het consevatorium in Amsterdam. Ze mag dan nog niet zo oud zijn, toch heeft ze heel wat indrukwekkende dingen op haar cv staan. Zo heeft zij 3 keer in een volle Arena (Amsterdam) mogen zingen voor ca 50.000 man publiek, heeft zij het podium gedeeld met Emeli Sande, Bob Marley’s band The Wailers, zong ze met Candy dulfer in club dauphine en was zij 1 van de artiesten die optrad tijdens de door Boris georganiseerde Tribute to Michael Jackson in Paradiso.

Haar stem is zelfs aan de andere kant van de zee opgevallen. Zo noemde en prees het grootste music magazine in de UK; ‘RWDmag’ (waar artiesten als Beyoncé en Rihanna in ge-featured worden) haar stem en wordt ze in de US al “een sensatie” genoemd. Ze is er helemaal klaar voor om haar plekje in de muziekwereld te veroveren en haar passie met iedereen te delen. Het grote publiek leerde haar kennen door haar deelname aan The Voice Of Holland. Hier zat zij in de befaamde poule van Trijntje Oosterhuis.

Haar deelname bleef alles behalve onopgemerkt. Sterker nog, Laurrhie was vanaf de blind auditions de grote publiekslieveling. Inmiddels is Laurrhie beland in een nieuwe fase van haar muzikale carrière en is zij druk bezig met het schrijven van songs en het geven van optredens in het land. Met haar krachtige stem en spontaniteit weet zij van elk optreden weer een succes te maken waar het publiek nog lang over na zal praten.

YouTube video

Wilt u meer weten over Laurrhie Brouns?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Laurrhie Brouns is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Laurrhie Brouns.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Laurrhie Brouns ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Laurrhie Brouns zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Anita Doth

Carolina Dijkhuizen

Aanvraagformulier Laurrhie Brouns

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens