Artiesten

Willem Hendrikse

Wilt u Willem Hendrikse boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Willem Hendrikse vindt u hier op deze pagina.

Willem Hendrikse is een beroepsmusicus met 25 jaar ervaring als zanger, multi-instrumentalist, entertainer en componist. Hij volgde zijn muziek- en lerarenopleiding zowel op de Nederlandse Antillen als in Nederland. De tropische warmte klinkt vandaag nog door in zijn muziek. Willem treedt op in én buiten Nederland: op privé- en bedrijfsfeesten, met verschillende formaties maar ook solo als zanger-gitarist.

GLOBETROTTER

Willem neemt u mee op een muzikale reis door zeven werelddelen. De mooiste liedjes uit het zuiden van de Verenigde Staten, Mexico, Cuba, Jamaica, Paraguay, Spanje, Italië, Griekenland en nog vele andere landen passeren de revue en omdat niet iedereen Engels, Spaans of Italiaans verstaat vertelt de zanger op een ludieke wijze over de inhoud van de liedjes. Zomaar een greep uit het repertoire: ‘O Sole Mio, Funiculì Funiculà, El Porompompero, Island In The Sun, Country Roads, Jambalaya, Guantanamera, The Girl from Ipanema etc.

FIESTA MEXICANA

In authentiek Mexicaans mariachikostuum brengt Willem voor u een serenade met de mooiste en bekendste liedjes uit Mexico en Latijns Amerika. U komt in een echte Mexicaanse feeststemming met liedjes als Cielito Lindo, La Bamba, Bésame Mucho, La Paloma, Malagueña en nog veel meer.

VIVA ESPAÑA

Al schijnt buiten de zon niet, Willem brengt u in een echte vakantiesfeer met zijn prachtige Spaanse liedjes. Wat dacht u van “Viva España, Cuando Calienta el Sol, Una Paloma Blanca en Clavelitos? Meezingen, meeklappen en dansen kan ook!

BELLA ITALIA

Gekleed als Venetiaanse gondelier of in sjiek maatpak speelt Willem uw favoriete Italiaanse melodieën. U waant zich weer terug op dat terrasje in de zon, op een piazza ergens in het warme hart van Italië. Met liedjes als Volare, Quando Quando Quando, Marina en Felicità.

YouTube video

Wilt u meer weten over Willem Hendrikse?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Willem Hendrikse is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Willem Hendrikse.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Willem Hendrikse ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Willem Hendrikse zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

John de Bever

Piet Veerman

Henk Wijngaard

ANDRE VAN DUIN TAPE ACT

Mile

Aanvraagformulier Willem Hendrikse

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens