Artiesten

Brian More

Wilt u Brian More boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Brian More vindt u hier op deze pagina.

Brian More onderscheidt zich door zijn energieke optredens met een rauw randje, met een gevarieerde mix van Engelstalige en Nederlandstalige hits. Van gevoelige ballads in een eigen jasje, naar krachtige rock-nummers, tot zijn kenmerkende moderne dance songs. Met zijn debuut single “In De Nacht” liet Brian More zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance invloeden. “In De Nacht” gaat over het gevoel om soms te willen ontsnappen aan de drukte en realiteit van de dag. In de nacht vinden we vaak de rust en ontspanning die we met elkaar zoeken. Met zijn 2e single “Schuil dan maar bij mij” weet Brian opnieuw de gevoelige snaar te raken met een moderne uptempo productie!

YouTube video

Wilt u meer weten over Brian More?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brian More is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brian More.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brian More ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brian More zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zanger Kafke

George Michael Imitator

Jim Bakkum

Ben Saunders

Wesley Klein

Aanvraagformulier Brian More

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens