Artiesten

Sam Gooris

Wilt u Sam Gooris boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sam Gooris vindt u hier op deze pagina.

Sam Gooris werd geboren in Bonheiden op 10 april 1973. Zijn echte muzikale debuut begint na de oprichting van VTM toen hij in aanraking kwam met Jack Rivers, een man die ook al Wendy va Wanten en Jo Vally een contract aanbood. Zijn eerste echte hit was de meezinger ‘Marijke’. Hij had nog meer succesnummers denk maar aan ‘Laat het gras maar Groeien’, ‘Basket Sloefkes’, ‘Baby come back’ en ‘Mademoiselle Ninette’. Dat zijn slecht enkele van de vele dansnummers die we op naam van Sam mogen schrijven.

Sam is getrouwd met de dochter van Jean-Marie Pfaff, hij en zijn vrouw Kelly hebben 2 kindjes en we konden een groot deel van hun levens volgen in de realitysoap ‘De Pfaffs’ (uitgezonden op VTM). Sam is een echte entertainer en maakt nog steeds de Vlaamse podiums onveilig.

YouTube video

Wilt u meer weten over Sam Gooris?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sam Gooris is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sam Gooris.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sam Gooris ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sam Gooris zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

David Vandyck

Jason Bouman

3 J’s

Harten 10

Sven Versteeg

Aanvraagformulier Sam Gooris

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens