Artiesten, Muziek

XPLAIN!

Wilt u XPLAIN! boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van XPLAIN! vindt u hier op deze pagina.

Xplain! is 1 oktober 2015 van start gegaan. Opgericht door Arthur ter Voert. Tussen 1998 en 2015 was hij de oprichter, leadzanger en toetsenist van de bekende cover- en nederpopband HIKE. Onder andere bekend van de zomerhit ‘Lekker lekker in de zon.’ Met 17 jaren ervaring bij HIKE, en 120 optredens per jaar, weet hij inmiddels hoe een avond muzikaal ingevuld kan worden om te zorgen dat het al snel tot een feestelijk hoogtepunt komt! Arthur was te zien in het RTL4 programma The Voice of Holland, seizoen 6 (2015-2016) waar hij in de ‘battles’ stond en uiteindelijk verloor van ‘bijna-winnaar’ Dave Vermeulen. Dave werd uiteindelijk tweede! Via het muzikale circuit kwam hij terecht bij gitarist en zanger Roel Geerts. Roel was de frontman en gitarist van de John Mayer Tribute Band. Daarnaast is hij audiotechnicus en geluidsman.

Xplain! Een live tweemansband die bestaat uit ervaren musici met 100% live zang en spel. Ze maken gebruik van een zeer moderne, nieuwe licht- en geluidsinstallatie. Veel aandacht voor geluidskwaliteit, volume en het lichtplaatje dat perfect is afgestemd op het repertoire. Xplain onderscheidt zich door muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd eigentijds repertoire met elkaar te combineren tijdens een avondvullend programma.

Xplain! richt zich op zowel besloten als openbare feesten en gelegenheden. Een bedrijfsfeest, personeelsfeest, bruiloft, kermis, feesttent of (grand)café… het repertoire is zeer uitgebreid en Xplain! past zich aan aan iedere gelegenheid.Een uitgebreid repertoire, gebracht met kwaliteit, show en humor! Xplain! speelt hierbij moeiteloos in op de wensen en reacties van het publiek en hierbij kunnen vele stijlen de revue passeren, van bijvoorbeeld dance tot stevige rock en van Latin tot gezellige (Nederlandse) feestmuziek! Van ‘Gouwe Ouwe’ tot de meest moderne Top-40 hits. Een polonaise, meezinger of ballad.

Met Xplain! ziet u een duo dat klinkt als een volledige live band met een zeer volwassen geluid en een indrukwekkend lichtplaatje! Een optreden dat volop muzikaliteit en entertainment garandeert!

Wilt u meer weten over XPLAIN!?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over XPLAIN! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van XPLAIN!.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over XPLAIN! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over XPLAIN! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Mile

Xander de Buisonjé

Jack Kunkels

Franklin Brown

Marlayne & Mandy

Aanvraagformulier XPLAIN!

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens