Seizoenen

Wandelende Kerstboom

Wilt u Wandelende Kerstboom boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wandelende Kerstboom vindt u hier op deze pagina.

Animatie act door uw centrum. De kerstboom staat te stralen op de mooiste plekjes in uw centrum en maakt eventueel een kort praatje met het publiek. Stralende kerst met deze wandelende kerstboom. 

Wilt u meer weten over Wandelende Kerstboom?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wandelende Kerstboom is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wandelende Kerstboom.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wandelende Kerstboom ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wandelende Kerstboom zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Miss Grinch

Arren kar

Christmas Unique Duo

Zingende kerstboom

A Capella Christmas style

Aanvraagformulier Wandelende Kerstboom

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens