Seizoenen

Wandelende kerstballen

Wilt u Wandelende kerstballen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wandelende kerstballen vindt u hier op deze pagina.

De lopende kerstballen staan bij een ontvangst of lopen rond op uw evenement en verwelkomen de gasten op hun eigen manier. Ze zien er vrolijk uit en zijn speels, uitdagend en verrassend. 

Als u ze inzet als ontvangst act werken zij snel op de lachspieren, want niemand verwacht natuurlijk een levende en sprekende kerstbal te ontmoeten. 

De kerstballen gaan ook graag op de foto en genieten wellicht samen met uw gasten van een glaasje champagne. Tenslotte zijn kerstballen leuk, levende kerstballen leuker, maar lallende levende kerstballen uniek!

Wilt u meer weten over Wandelende kerstballen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wandelende kerstballen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wandelende kerstballen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wandelende kerstballen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wandelende kerstballen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Kerstmoment

De Kerst Adviseuses

De Zingende Kerstman

Christmas Unique Duo

Christmas Strings/Perfect Strings

Aanvraagformulier Wandelende kerstballen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens