Vlokje

Wilt u Vlokje boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vlokje vindt u hier op deze pagina.

Vlokje is een ijsbeer die door de straten en langs de pleinen de wereld verkent vergezeld door het wintervrouwtje.

Na een kleine omzwerving en ontdekking in de omgeving zoekt hij zijn nestje op waar hij zich rustig kan neerzetten.

De kinderen mogen gerust dichtbij komen. Ze ontdekken dan dat de ijsbeer ook een lief en zachtaardig beestje is die ze rustig mogen knuffelen.

Wilt u meer weten over Vlokje?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vlokje is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vlokje.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vlokje ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vlokje zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Angelina Balerina

Zoete tafeldame

Circuspaardjes

Piccolo Frits

Andre van Duin imitator

Aanvraagformulier Vlokje

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens