Winkelcentrum promotions

Angelina Balerina

Wilt u Angelina Balerina boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Angelina Balerina vindt u hier op deze pagina.

Angelina Ballerina is een lief en vrolijk muisje dat ervan droomt om ooit een echte balletdanseres te worden. Dit populaire meisjes muisje is niet alleen dagelijks te zien op televisie, maar nu ook te boeken voor diverse evenementen. 

Meet & Greet

Ze gaat graag op de foto met al haar fans en natuurlijk laat ze af en toe één van haar beroemde

Wilt u meer weten over Angelina Balerina?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Angelina Balerina is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Angelina Balerina.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Angelina Balerina ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Angelina Balerina zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zoete tafeldame

Bajo

Juf Roos

Varkens Ballet

Bart en Bertus

Aanvraagformulier Angelina Balerina

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens