Workshop voor kinderen

Wilt u Workshop voor kinderen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Workshop voor kinderen vindt u hier op deze pagina.

De kinderen kunnen een kijkje nemen in Nicole’s kinderparadijs. 

Verschillende thema’s kunnen wij aanbieden, maar ook eventueel maatwerk kan geleverd worden. Eén kinderanimator is pedagogisch opgeleid en in bezit van de benodigde EHBO papieren voor het creëren van een veilige, creatieve kindvriendelijke omgeving. 

De plaats waar de workshop wordt gegeven wordt altijd aangekleed met diverse voorbeelden (schilderijen, lampenkappen etc.) en grote blow up in stijl.

Wilt u meer weten over Workshop voor kinderen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Workshop voor kinderen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Workshop voor kinderen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Workshop voor kinderen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Workshop voor kinderen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ralf Mackenbach

Schoorsteen piet

Vet coole Sintshow

Chocolade Pietje

Sinterklaasshow – De magie van Sinterklaas

Aanvraagformulier Workshop voor kinderen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens