Artiesten

Trijntje Oosterhuis

Wilt u Trijntje Oosterhuis boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Trijntje Oosterhuis vindt u hier op deze pagina.

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met diverse grote wereldsterren en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Burt Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

Als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land varieert Trijntje Oosterhuis met gemak tussen verschillende genres. Ze kwam vanuit de pop/soul, maakte verschillende albums met nummers van Burt Bacharach, nam een jazzplaat op met de bigband Clayton-Hamilton Jazz Orchestra en bracht weer een heel ander geluid in samenwerkingmet Anouk. Nu is ze alweer bezig met een nieuwe stap  met Leven Van De Liefde levert ze haar eerste volledige Nederlandstalige album af vol zelfgekozen bestaande liedjes.

Als u kwalitatief entertainment wilt neerzetten op uw evenement, dan is een optreden van Trijntje Oosterhuis de beste keuze. Ze weet bij het publiek een onvergetelijke indruk te maken!

YouTube video

Wilt u meer weten over Trijntje Oosterhuis?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trijntje Oosterhuis is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trijntje Oosterhuis.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trijntje Oosterhuis ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trijntje Oosterhuis zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Anita Doth

Beppie Kraft

Maggy meets Marilyn

Sieneke

De Alpenzusjes

Aanvraagformulier Trijntje Oosterhuis

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens