Artiesten

The Gatsby Girls

Wilt u The Gatsby Girls boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Gatsby Girls vindt u hier op deze pagina.

Ben je op zoek naar de perfecte act om je feest, diner of evenement op te frissen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

The Gatsby Girls brengen bekende popsongs met een opwindende vleug geluiden uit het verleden. 

Ze harmoniseren niet alleen mooi (of moet ik ‘harmonisch’ zeggen),ze zijn ook niet te zwaar voor de ogen;)

Gewapend met glitter en microfoons zullen ze er alles aan doen om u te vermaken en te verbazen.

The Gatsby-meisjes! De retro-act die je niet snel zult vergeten.

Wilt u meer weten over The Gatsby Girls?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Gatsby Girls is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Gatsby Girls.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Gatsby Girls ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Gatsby Girls zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Gatsby Girls

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens