Artiesten

Sharon Doorson

Wilt u Sharon Doorson boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sharon Doorson vindt u hier op deze pagina.

Op haar zesde won Sharon Doorson Henny Huisman’s Mini-playbackshow en dat was zeker niet de laatste talentenjacht waar ze aan meedeed. In 2004 was Sharon te zien in het SBS-programma Popstars: The Rivals. Dankzij deze show werd ze onderdeel van de meidengroep Raffish, waarmee ze haar eerste nummer 1-hit scoorde: Plaything. In 2006 ging Raffish uit elkaar, waarna Sharon besloot om zang te gaan studeren aan het Conservatorium in Rotterdam. Na haar studie deed ze mee aan het tweede seizoen van The Voice of Holland. Ze behaalde de halve finale en bracht haar debuutsingle als solo artiest uit. Met Fail in Love scoorde ze een gouden plaat en ook haar tweede single, High on Your Love, was een succes.

Sharon Doorson is te boeken als tape act of met live band.

YouTube video

Wilt u meer weten over Sharon Doorson?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sharon Doorson is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sharon Doorson.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sharon Doorson ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sharon Doorson zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Susanne de Rooij

Iris Kroes

Big Black & Beautiful

Lasgo

Amy Winehouse Tribute

Aanvraagformulier Sharon Doorson

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens