Artiesten

Tina Turner Look a like

Wilt u Tina Turner Look a like boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tina Turner Look a like vindt u hier op deze pagina.

Op zoek naar de Queen of Rock voor uw evenement? Zoek niet verder. Naast de looks ook de voice,dat bewees Mary Amora in 2001 toen ze de Henny Huisman soundmixshow won met haar Tina Turner vertolking van River deep,mountain high.

Geen play back, maar alle hits van Tina LIVE gezongen, met dezelfde passie en energie die je van Tina Turner gewend bent. In ruim een half uur komen de hits in een wervelende show voorbij.

Songs als Nutbush City Limits, The Best, Proud Mary en natuurlijk River Deep, Mountain High om er maar een paar te noemen. Stil staan is geen optie, meezingen wel. Geef uw gasten een Tina Turner ervaring zoals ze die nog nooit gezien én gehoord hebben.

YouTube video

Wilt u meer weten over Tina Turner Look a like?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tina Turner Look a like is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tina Turner Look a like.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tina Turner Look a like ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tina Turner Look a like zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Trijntje Oosterhuis

Nathalie Makoma

Kim-Lian van der Meij

Celebrating Amy

De Alpenzusjes

Aanvraagformulier Tina Turner Look a like

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens