Artiesten

Simone Kleinsma

Wilt u Simone Kleinsma boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Simone Kleinsma vindt u hier op deze pagina.

Simone Kleinsma behoort zonder twijfel tot het selectieve rijtje van Nederlandse theater- en televisievedetten. Ze oogst bewondering met haar CD’s, solo-voorstellingen en haar bijdragen aan musicals en revues. De variatie die zij typeert rechtvaardigt haar unieke positie in de amusementswereld.

In 1974 begon Simone Kleinsma haar opleiding aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Daar ontving zij op 19-jarige leeftijd de ‘Pisuisse Award’ voor meest veelbelovende examenleerling. Zij reisde achtereenvolgens met Gerard Cox het land door in het cabaretprogramma ‘Niemand Weet dat ik Repelsteeltje heet’ en ‘De Steilewandrace’. Tussen 1980 en 1986 speelde zij in ‘Maskerade’, ‘Amerika’, ‘Amerika en Evenaar’. Nadien werkte Simone mee aan de musical ‘Publiek’ van Seth Gaaikema en maakte zij de overstap naar TV, in het showblok van Jos Brinks’ succesvolle programma ‘Wedden Dat…?’.

YouTube video

Wilt u meer weten over Simone Kleinsma?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Simone Kleinsma is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Simone Kleinsma.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Simone Kleinsma ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Simone Kleinsma zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Julia van Helvoirt

Nakatomi

Monique Smit

Susanne de Rooij

Zus

Aanvraagformulier Simone Kleinsma

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens