Artiesten

The Partysquad

Wilt u The Partysquad boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Partysquad vindt u hier op deze pagina.

Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen, beter bekend als The Partysquad, zijn al meer dan 10 jaar toonaangevend in de club- en muziek scene. Vanaf de tijd dat ze baanbrekende platen als Wat wil je doen en Rampeneren uitbrachten, timmeren ze in Nederland al aan de weg. De nuchtere en goedlachse mannen weten met hun visie altijd te zorgen voor vernieuwing en een trendsettende sound. In 2018 was er de release van het laatste Nederlandstalige album “Nachtwacht”. Deze is inmiddels beloond met platina en gouden platen voor tracks als C’est La Vie, Lit en Plakken.

Ook internationaal zitten de heren niet stil. Zo werkten ze samen met de tastemakers der aarde, zoals M.I.A., Major Lazer en Mr Vegas. Ook brachten ze muziek uit op labels als Diplo’s Mad Decent, Steve Aoki’s DimMak, A-trak’s Fools Gold en hun eigen label: Rebel Yard.

Buiten alle platen is het eigenlijk de show van The Partysquad die maakt dat ze nog steeds de Bazen van de club zijn; je moet die meegemaakt hebben!

YouTube video

Wilt u meer weten over The Partysquad?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Partysquad is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Partysquad.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Partysquad ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Partysquad zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Sjaak

La Fuente

Kraantje Pappie

Aanvraagformulier The Partysquad

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens