Artiesten

Still Blue

Wilt u Still Blue boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Still Blue vindt u hier op deze pagina.

Schraap je keel en houd je bier stevig vast voor deze knallende zesmansformatie. Met een zware lading opgerockte classics van de afgelopen decennia zal je schreeuwen en springen tot je kruipend naar huis gaat. Twee powervrouwen met een knallende strot in front en vier heren die de energie in jou laten losbarsten als nooit tevoren. Een show van ongekende klasse. Deze coverband gaat niet naar huis voordat de feesttent plat ligt.
ARE YOU READY?!

YouTube video

Wilt u meer weten over Still Blue?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Still Blue is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Still Blue.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Still Blue ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Still Blue zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pierre et les Optimistes

Marco de hollander

Jeremy’s Foute Feestje

Bart Kaell

The Jukebox Boys

Aanvraagformulier Still Blue

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens