Artiesten

Sonny’s Inc.

Wilt u Sonny’s Inc. boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sonny’s Inc. vindt u hier op deze pagina.

Een wereld zonder muziek? Die is voor Sonny’s Inc. ondenkbaar. Sinds vele jaren zijn zij één van de meest swingende en daarmee toonaangevende entertainmentbands van Nederland. U kent ze ongetwijfeld, of u heeft beslist wel eens van ze gehoord.

Sonny’s Inc. is, in het oordeel van velen die hun zagen en meemaakten, dé partyband die ,,het dak eraf!” speelt, die voor onvergetelijke momenten zorgt en van elk feest of van ieder ‘event’ een geheide happening maakt! Een avond Sonny’s Inc. is voor het publiek een avond loskomen van de dagelijkse verplichtingen. Dat is waar zij het ook voor doen, waar zij hun energie en passie uithalen: mensen blij maken, hen even uit de sleur van de dag halen, lachende gezichten zien. Dat is ook waar zij als partyband voor stáán: zij willen mensen entertainen, het publiek een geweldige avond bezorgen, een onvergetelijk concert neerzetten. Een optreden met alles erop en eraan. Waar nog lang over wordt nagepraat. Niet voor niets is ‘entertainment there middle name’.

‘Compleet’ en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Ofwel, de band neemt als een muzikale kameleon de gedaante aan die het best past bij een feestelijke bijeenkomst of zakelijke samenkomst, zoals een congres, een diner, de opening van een nieuw hoofdkantoor, het jubileum van de directeur of het afscheid van een geliefd personeelslid, maar ook een trouwerij of een kick-off. Met inderdaad een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals Latin, Brasil, pop, soul, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd: herkenbaar!

Achter de vaste slogan ‘We love to entertain you!’ van Sonny’s Inc. schuilt meer dan alleen een uitstekende, swingende partyband. Maar ook een betrouwbaar muziekbedrijf met oog voor persoonlijke aandacht, creativiteit, betrokkenheid en professionaliteit. Daar zetten zij hoog op in.

Wilt u meer weten over Sonny’s Inc.?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sonny’s Inc. is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sonny’s Inc..

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sonny’s Inc. ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sonny’s Inc. zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

O’Nine

Flat Out

De Sjonnies

Baby Blue

Dueling Pianos

Aanvraagformulier Sonny’s Inc.

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens